Despre Noi

Cu ce ne ocupam?

Firma Duracom comercializeaza acumulatori auto Rombat Bistrita. Varietatea produselor oferite spre vanzare e mare, incluzand acumulatori pentru motociclete, automobile, utilitare si camioane. La noi gasiti acumulatori pentru tot ce are roti!

Toate aceste baterii precum si caracteristicile lor le puteti vizualiza pe siteul oficial al Rombat Bistrita SA.

Care sunt serviciile care va stau la dispozitie?

Firma Duracom asigura atat serviceul bateriilor vandute cat si garantia acumulatorilor – care include schimbarea bateriilor defecte cu altele noi. Mai mult, in lista serviciilor oferite se regasesc lucrari de incarcare, formatare, completare cu apa distilata, reparatii de borne acumulatori si lipire bacuri lovite. Prin aceasta garantam lucrari de intretinere la orice fel de acumulator fie el in garantie sau nu.

De asemenea, clientul care cumpara un acumulator de la noi beneficiaza de montaj gratuit pe automobil. Masuratorile de incarcare si masuratorile de electromotor sunt si ele gratuite. Oricine a ales sa achizitioneze un acumulator de la Duracom care se afla in garantie va beneficia de verificari gratuite. Atelierul nostru este dotat cu aparatura moderna de masura si control cu care se realizeaza verificarea profesionala a acumulatorilor.

este dealer autorizat

Realizat de Veribo Web Design